13.10.2012.
Rezultati

Rezultati i prolazi su gotovi. Čestitamo državnim prvacima i hvala vam na sudjelovanju.

Mario
11.10.2012.
PH duge 2012.

Gotove su startne liste za subotu za PH. Pogledajte i dolazak do mjesta događanja.

Veselimo se vašem dolasku!

M&D
17.9.2012.
Zadnjih par vikenda

Počeo je jesenski dio sezone. Subota na Lužecu, a u nedjelju podjeljeni, jedni u Trakoščanu, a drugi u Sloveniji na zanimljivoj trci kod Logateca koja je bila slovensko državno prvenstvo na srednje staze. Dario i ja smo prije polaska bili upozoreni na oštro kamenje na terenu, ali teren je bio jako zanimljiv. Kamenja umjereno, kao inače na krškim terenima, djelomično zaraslo, a ponikvi koliko smo mogli poželjeti. Karta.

Ovaj vikend prvenstvo Hrvatske u štafeti kod Stubičkih toplica. Zanimljiva i napeta trka, i greška Bjelovaraca je dva juniora i veterana postavila na treće mjesto u seniorima. Čestitke Japetićevoj i Risovoj štafeti, ali i Bjelovarskoj na odlično otrčanoj štafeti. I na kraju se zahvaljujemo Peri Strmečkom na slikama. Rezultati PH u štafeti.

Stavio sam na stranice rezultate Kupova Hrvatske koje obrađuje Lino.

Mario
14.6.2012.
Rijeka i Kastav

Ugodno iznenađenje. Prvi dan smo trčali po karti Marčeljeva Draga (po gradu Rijeci) za koju bi čovjek pomislio: „samo čim brže, u pitanju je grad, asfalt, sve je geometrijski pravilno, nema puno orijentacije“. Krivo. Naročito sam pogriješio u procjeni slojnica i napravio previše uspona po štengama. Onda mali labirinti oko kuća i visoki podgradni zidovi kroz koje se mora pronaći prolaz... Očito se i u gradu može napraviti orijentacijska trka. Čestitam planeru staza.

Drugi dan zahtjevna ponikvasto-kraška šuma. Opet dobro zamišljene staze. I Karlo i Dario i Neno, svi smo napravili po 12-15 (!) minuta grešaka. Valjda to ide s godinama... Ali, ukupno 6 odličja na PH za naš klub nije mala stvar. Čestitamo prvacima Hrvatske: Petri Kolarić (Ž12), Milanu Božinoviću (M65), Mateju Štambuku (M20).Srebrnima: Petru Benjaku (M12), Andri Štambuku (M14), Stanku Branoviću (M65), Dariju Štambuku (M45).

Slikice, zahvaljujući Milanu Turkalju, možete vidjeti u galeriji.

Dario
16.5.2012.
Kalnik

Dio iz osvrta na trku od natjecatelja iz Varaždina:

Poštovani! Prvo čestitam Tini Žuviću i Ani Srebačić na svojim prvim medaljama i to ni manje ni više na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske na duge staze, zatim Luki Karloviću na prvoj ovogodišnjoj medalji. Također čestitam učiteljici i mamama na trećem mjestu u Openu. Evo uspješan start ove godine. Bit će sigurno još medalja uz ovako dobre natjecatelje. Sada je mala pauza koju ćemo iskoristiti za obuku desetak novih učenika. Prvi sat biti će u petak. Zatim nam slijede tri natjecanja za redom i to kod Zagreba,27.05. kod Samobora, 3.06. i dvodnevno u Rijeci, 9. i 10.06., nakon čega slijedi opet pauza čak do rujna mjeseca kada počinju trke oko Varaždina i u Međimurju.

U galeriji su slike s natjecanja koje je slikao Milan Turkalj.

Mario
27.3.2012.
Nova sezona

Na sjevernim obroncima Mecseka Andro, Matej i Dario odtrčali su svoju prvu trku u sezoni. Čista kontinentalna šuma puna proljetnica, divljeg luka, putova i blagih uvala bila je melem za oko, nos i noge. Andro se zafrkavao po stazi, tata se trudio i bio peti, a Matej uhvatio srebro u M18. Dvodnevno, 53. ostvarenje Mecsek kupa na koje stignete za 3 i pol sati laganje vožnje od Zagreba za preporučiti je za drugo proljeće. Ukupni rezultati

Prva trka kod nas je 22.4. u Zaprešiću... PH u sprintu. Poziv

Mario