21.10.2014.
Rezultati

Rezultati prve i druge trke.

Prolazi prve i druge trke.

Ukupni rezultati.

Mario
14.10.2014.
Obavijesti i startne liste

Gotove su obavijesti i startne liste za prvu i drugu trku.

Veselimo se vašem dolasku!!

Mario
14.10.2014.
Ekipa u novim dresovima!!

Prolazi i jesenski dio sezone, a mi na već nekoliko natjecanja nastupamo u novim dresovima!

Sutra tokom dana će biti objavljene startne liste i obavijesti za naše nadolazeće sprinteve.

Mario
20.9.2014.
Merzovi sprintevi

Poštovano o-društvo, pozivamo vas 18.10.2014. na dva sprinta, 4. Merz sprint i 4. Merz open. U pozivu imate detalje o našim malim šumskim sprintovima. Vidimo se još jednom na dvije Merzove trke!!

Dario
23.7.2014.
O-ringen 2014.

Evo nas u Švedskoj na O-ringenu. Nakon 2100 km puta uživamo u švedskim terenima. Karte nevjerojatno precizne, čisto zadovoljstvo se orijentirati po njima. O-ringen grad je nešto što je teško opisati, nepregledna livada s gomilom kampera i šatora, tuševa i ostale infrastrukture za 15500 natjecatelja. Od svih terena najviše nas se dojmila pjeskovita šuma uz baltičku obalu puna pješčanih dina visokih 3-7 metara, pravi labirint. Tlo pokriveno mahovinom i lišajevima je preugodno za trčanje. Nakon toga kupanje u Baltiku, more crveno-smeđe boje i skoro neslano. Danas 20.7. odradili smo prvu trku. I osim što smo umorni, jako smo zadovoljni terenom i stazama.

A kad se vratimo u Zagreb, dočekat će nas novi klupski dresovi!

Dario
30.4.2014.
2014.!

Pripremamo se za O-Ringen, idemo na trke u zemlji i inozemstvu:

1. Cres u režiji Ivana Nagyja i ekipe iz Torpeda: nova, dobra karta, novo i zanimljivo iskustvo i dobra organizacija. Uz put smo obišli neke od kamenih labirinata a ima ih 5-6 na tom djelu Cresa.

2. Standardno dobra Lipica, osim što mi nikako nije bilo ugodno trčati (zapravo hodati) po tvrdom nemilosrdnom kršu drugi dan. Začinili smo to s malo tempo-precizne i zadovoljni se vratili kući.

3. Našice: prekrasna otvorena, čista šuma, užitak za glavu i noge (poslijeonog gore krša). Dva puta za redom sam skinuo skalp Nenadu, možda mi se malo posrećilo...

4. Piliscsaba: trnjem okrunjen strmi teren i jedno razočaranje. Bili smo na puno trka u Mađarskoj, ali u glas smo zavapili: ne više na ova brda! Ne može se usporediti s Pečuhom, Egerom i drugim nama znanim mađarskim terenima.

5. Zaprešić. Sprintevi mi se uvijek sviđaju, a tako i ovaj. Ali, sad smo ga već toliko upoznali da je vrijeme za selidbu iz Jelačićevog dvorišta.

S veseljem očekujemo 10.5. Jasku i 11.5. Vihorova Kalnička brda!

A stanje u Savezu? Po onoj staroj afričkoj poslovici: kad se slonovi tuku, stradava trava. Moja dilema: što će slonovi pasti kad izgaze travu?

Dario